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236 cocktail bars from all across the globe submitted their latest menus for a chance to be named the very best cocktail list in the world. These are the three finalists.
𝐉𝐮𝐥𝐢𝐚𝐧𝐚, 𝐆𝐮𝐚𝐲𝐚𝐪𝐮𝐢𝐥- 𝐃𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐨The Diverso menu is not simply a drinks list, but a reflection of the bar’s ethos and mission to champion the produce and people...

Monique ten Kortenaar, Distillery Manager & Head distiller at Lucas Bols and Master Distiller for their local company and brand Wynand Fockink, didn’t launch her own gin, nor did she launch her own genever. ‘Cause OTENBA isn’t gin or genever. It’s both!


Monique, Mo for most, has been a distiller for Lucas Bols and Wynand Fockink...

Seta's 'Wall of Fame' - A fun, international bar industry initiative launched by Carmelo Licata, Bar Manager of Seta, will begin on February 7th with an amazing calendar of events.

Stocks Spirits è il nuovo distributore italiano di Sipsmith Gin, il distillato che ha segnato l'ascesa del 'Gin-Rinascimento' mondiale. La storia di Sipsmith London Dry Gin nasce da un'amicizia, quella di Sam Galsworthy e Fairfax Hall, e dalla passione, che ha legato Jared Brown, uno dei più importanti scrittori e storici della miscelazione, al...

IL MENÙ:
La cucina di Enrico Croatti, executive chef e coordinatore gastronomico del Moebius, come lui stesso dice vuole esprimere armonia, creatività, felicità, bellezza, complessità, magia, humor, provocazione, cultura. La sua cucina non contempla la rivisitazione e abolisce la parola "gourmet": la qualità delle materie prime, tutte importanti a...

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